luni, 17 mai 2010

Povestea mea

Ma numesc Olteanu Gina Mihaela si sunt mama a 4 copii ,dintre care doi sunt minori in varsta de 10 ani si respectiv 6 ani.Fetita mea cea mica Felicia s-a nascut prematur, prin cezariana si a suferit la nastere "asfixiere albastra", dupa care a stat la incubator timp de doua luni.
Timp de 21 de zile nu mi-au garantat ca traieste.Dar a supravietuit si atunci am gandit ca trebuie sa merg mai departe.
Am mers la spitalul "Victor Gomoiu"din Bucuresti unde i-au pus diagnosticul de tetrapareza spastica, paralizie cerebrala si epilepsie. In luna februarie 2008, am operat-o de alungire de tendoane la spitalul Budimex si tot in 2008 in luna decembrie a fost operata in Republica Moldova ,Chisinau.
In 2009 in luna octombrie a fost programata la a doua interventie la Chisinau dar nu am reusit sa strangem banii pentru operatie deoarece interventia ne costa 1850 Euro plus cheltuielile de drum.
Dar pe data de 9.11.2009 am operat-o de alungire de tendon la piciorul stang la spitalul"Grigore Alexandrescu".
Din cauza bolii chinuitoare, Felicia nu s-a jucat niciodata cu copiii de varsta ei si nici cu jucarii.
Dupa nenumarate interventii chirurgicale si tratamente efectuate in clinicile de specialitate, ea nu poate sa stea in sezut ,nu poate sa se joace, dar in schimb dupa interventia de la Chisinau, Felicia , poate sa vorbeasca ,deoarece ea nu vorbea deloc ,acum poate sa spuna cand ii e foame ,sau cand o doare ceva.
Ca sa nu mai fie dependenta ,fata trebuie sa urmeze o serie de tratamente de recuperare si sa ajunga la Chisinau unde are nevoie de inca doua interventii chirurgicale care ne costa 3700 euro.
Va rog din suflet sa-i dati o sansa fetitei mele,de a merge candva si ea,de a se bucura si ea de o copilarie fericita.
Cine doreste sa ne ajute cu orice suma o poate face in contul:
RAIFFEISEN BANK - Urlati
CONT LEI : RO14RZBR 0000 0600 0880 2115
BRD -Urlati
Olteanu Gina MIhaela
0760.714.324

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu